شاید برای شما نیز سوال باشد که آیا در شستشوی نما نصب صحیح پنجره موثر است و اهمیت دارد یا خیر؟ یا نصب پنجره چه مراحلی دارد؟ حال، برای اینکه افراد در خانه یا محل کار خود احساس راحتی داشته باشند و بتوانند به راحتی کار کنند، باید جزئیات درست و به دقت در جای خود قرار گیرند. به عبارت دیگر، برای ایجاد یک محیط خوشایند، نیازمند دقت و وقت کافی در ساخت و اجرای تک تک اجزای تشکیل دهنده ی آن هستیم.
یکی از اجزایی که می تواند تاثیر مستقیمی بر ایجاد احساس راحتی و آرامش در محیط داشته باشد، پنجره های آن محیط است. در این مطلب، مراحل استانداردی برای نصب پنجره را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
به کارگیری از افراد متخصص و ماهر در نصب پنجره ها
پنجره دوجداره
شاید تجربه کرده باشید که وقتی پنجره بسته است، هیچ صدایی از خارج محیط به گوشتان نمی رسد اما به محض باز کردن پنجره، متوجه می شوید که چقدر صداهای بیرونی شلوغ و پر هیاهو هستند. این اتفاق به دلیل استفاده از پنجره های دوجداره رخ می دهد.
پنجره های دوجداره، پنجره هایی هستند که دارای دو لایه شیشه می باشند و با استفاده از شیشه های ضخیم و پروفیل های آلومینیومی و UPVC، عایق صوتی و حرارتی قوی ایجاد می شود. به همین دلیل، در محیطی که از پنجره های دوجداره استفاده می شود، سکون و آرامش بیشتری برای ساکنان فراهم می شود و یک مزیت خوب دیگری که دارد در ساختمان هایی که از این نوع پنجره ها به کار رفته است شستشوی نما و به عبارتی نماشویی ساختمان بدون دغدغه و نگرانی از این که مشکلی پیش بیاید انجام می شود.
مراحل مراحل کلی نصب پنجره ساختمان
برای نصب پنجره، ابتدا باید محل نصب آماده شود. این مرحله به دو حالت انجام می شود. در حالت اول که ساختمان نوساز است، شرایط اولیه نصب توسط سازندگان فراهم می شود و یک کناف فلزی برای استحکام بیشتر پنجره نصب می شود. در حالت دوم که پنجره های جدید قرار است جایگزین پنجره های قبلی شوند، پنجره های قبلی با دقت برداشته شده و قاب آن ها باقی می ماند.
سپس، چهارچوب پنجره ها باید تمیز شوند. این مرحله در هر دو حالت نوسازی و جایگزینی پنجره ها لازم است تا پنجره ها در نهایت تمیز باشند.
در مرحله بعد، محلی که پیچ های اتصال در آن نصب می شوند، مشخص می شود. انواع مختلف پیچ مصرفی به مصالح به کار برده شده در دیوار بستگی دارد و برای اینکه خروجی کار تمیز باشد، از تراز هم استفاده می شود.
در مرحله بعد، فوم یا چسب تزریق شده و فاصله ی بین چهارچوب آهنی و قاب پنجره پر می شود تا عایق بندی بهتری ایجاد شود. در هنگام شستشو نما ساختمان و نماشویی ساختمان پنجره ها از استحکام بالایی در مقابل آب و مواد شوینده داشته باشند.
در مرحله ششم، پنجره باید رگلاژ شود تا باز و بسته شدن آن به راحتی انجام شود. رگلاژ کردن در واقع کاری است که برای روان و راحت تر باز و بسته شدن پنجره انجام می شود.
در مرحله هفتم و آخر، پس از انجام دقیق تمامی مراحل قبلی، دستگیره های پنجره نصب می شوند. در نهایت، شیشه ها نصب می شوند. این مرحله نیاز به حساسیت و دقت بالایی دارد تا کوچکترین اشتباهی باعث شکستن شیشه نشود.
نکاتی که در هنگام نصب پنجره باید رعایت شود؟
دمای هوا در نصب پنجره، به خصوص پنجره UPVC، بسیار اهمیت دارد. برای نگهداری مناسب پنجره UPVC، دمای مناسب تا قبل از نصب باید بین 5 تا 35 درجه سانتی گراد باشد.
نصب پنجره ها نباید توسط هر شخصی انجام شود و حتما باید توسط نصاب پنجره انجام گیرد. همچنین، نصب نباید در دمای خیلی پایین یا شرایط آب و هوایی بسیار سرد انجام شود.
در خانه های نوساز، بعد از مرحله ی بتونه کاری، مناسب ترین زمان برای نصب پنجره است. همچنین، اندازه گیری ها باید با دقت بالا انجام شوند، زیرا کوچک ترین بی دقتی می تواند در نهایت منجر به خروجی بی کیفیت شود.
وظایف نصاب برای نصب پنجره
نصاب درب و پنجره دوجداره، فردی است که با استفاده از ابزاری همچون پیچ بند و دلر، عملیات نصب پنجره های UPVC و آلومینیوم را انجام می دهد. برای این کار، نیاز است که نصاب پنجره دوجداره UPVC باید تجربه کافی در ساخت و نصب پنجره دوجداره را داشته باشد و برای کسب تخصص، در کارگاه تولیدی پنجره دوجداره UPVC و آلومینیوم کار کرده باشد.
یکی از ویژگی ها و خصوصیات یک نصاب خوب و متخصص در نصب پنجره دقیق و حساسیت بالای او در کار است. اندازه گیری دقیق برای نصب و ساخت درب و پنجره دوجداره، علاوه بر اینکه رگلاژ را تحت شعاع قرار می دهد، باعث ماندگاری پنجره دوجداره می شود.
یک نصاب خوب، باید هنگام نصب پنجره دوجداره، آب بندی و درزگیری را به طور کامل و اصولی انجام دهد و از خروج گرما و صدا جلوگیری کند.
باید هنگام نصب درب و پنجره دوجداره، شرایط آب و هوایی را در نظر بگیرد تا پنجره در گذر زمان، دچار خمیدگی و شکستگی نشود.
بهترین گزینه و ویژگی برای انتخاب یک پنجره برای نصب
همانطور که در بالا اشاره شد، برای پنجره های UPVC، ضخامت شکاف هوا بین 6 تا 20 میلی متر بهتر است. ضخامت هر شیشه معمولاً 4 میلی متر است، بنابراین ضخامت کلی با شیشه ها بین 14 تا 28 میلی متر خواهد بود. افزایش راندمان عایق بودن پنجره از پنجره ی تک جداره به پنجره ی دو جداره با شکاف هوایی 6 میلی متر، قابل توجه است. افزایش راندمان از شکاف 6 میلی متر تا 12 یا 14 میلی متر نیز خوب است اما افزایش راندمان از 14 میلی متر تا 20 میلی متر، تاثیر چندانی نخواهد داشت.
لازم به ذکر است که افزایش راندمان به صورت خطی نیست؛ به این معنی که دو برابر شدن شکاف عایق، راندمان را دو برابر نمی کند. شرکت های سازنده اغلب پنجره هایی با ضخامت 14 تا 16 میلی متر را طراحی و عرضه می کنند. با این حال، پنجره ی دو جداره با ضخامت 28 میلی متری در بازار بهترین پنجره از لحاظ عایق بودن انرژی است که شکاف هوا 20 میلی متری دارد و هر کدام از شیشه ها دارای ضخامت 4 میلی متری هستند.
کلام پایانی
نصب پنجره و شستشوی نما دو فعالیت مهم در ساختمان است که نیاز به دقت و توجه دارد. برای نصب پنجره، ابتدا باید محل نصب پنجره را با دقت اندازه گیری کرده و سپس پنجره را با توجه به اندازه و نوع آن نصب کرد. در مورد شستشوی نما، باید از مواد مناسب و تکنیک های صحیح استفاده کرده و به دقت از نقاط دور دسترسی نیز مراقبت کرد. همچنین، نماشویی ساختمان نیز باید به صورت دوره ای و با استفاده از تجهیزات مناسب انجام شود تا نما همیشه تمیز و زیبا باقی بماند. در نهایت، برای انجام این فعالیت ها بهتر است از کارشناسان مجرب و متخصص در این زمینه استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بدست آورید.
دیدگاهتان را بنویسید